De laatste nacht..

Straks gaan we onze voorlopig ‘laatste nacht’ in België in en morgen beginnen we aan onze reis. Spannend! Alles is gepakt en gezakt en onze rugzakken staan klaar. De verhuis is vermoeiend maar vlot verlopen en we hebben van iedereen afscheid kunnen nemen op onze afscheidsdrink in reiscafé ViaVia.

Via deze weg willen we iedereen bedanken die zaterdagavond is gekomen en een welgemeende dank voor de talrijke cadeaus en financiële bijdrages! Zo hebben we bijvoorbeeld allemaal kleine enveloppen met opdrachten gekregen die we doorheen de reis moeten openen. Als we de opdracht tot een goed einde brengen en dit kunnen bewijzen met een foto krijgen we een financieel geschenkje. Superplezant en we zien dat helemaal zitten! Verder hebben we buitenlandse valuta gekregen (handig!), een herinneringsboekje, een world-scratch map,… Bedankt iedereen! Enkele sfeerfoto’s vinden jullie hieronder terug.

Ons volgende blogbericht zal vanuit of na Hong Kong geschreven worden met een verslag van onze lange vlucht en de eerste indrukken van het ‘New York van Azië ‘.

P.S: je kan registreren op onze blog door je emailadres hier rechts op te geven en op de knop ‘inschrijven’ te klikken. Je krijgt dan telkens een mailnotificatie als er een nieuw bericht geplaatst wordt.

Groetjes,

Tom & Kim

Eén reactie

  1. Kimmeke en Tom ,

    Wij wensen jullie een fantastische reis toe en alvast een behouden terugkeer. We peppen je mama op via de Vrienden van Hoof !
    Wees voorzichtig maar geniet met volle teugen xxx
    Betty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.